ontmoeting

& kennisdeling

We ontwikkelen een nieuw, Utrechts ecosysteem in Sport, Bewegen & Vitaliteit. We doen dit aan de hand van activiteiten in drie pijlers; de eerste pijler is Ontmoeting & Kennisdeling.
Sportoverstijgende Samenwerking
In de pijler Ontmoeting & Kennisdeling werken we aan inclusieve, toekomstbestendige (top)sport. (Top)sport als een inspiratiebron voor de ontwikkeling van sport en bewegen in Nederland en Gezond Stedelijk Leven in Utrecht. De activiteiten in dit onderdeel leveren hieraan een bijdrage door sportoverstijgende ontmoeting en kennisdeling te faciliteren. Door fysieke functies te combineren met (niet-fysieke) programmering realiseren we unieke ontmoetingen en effectieve kennisdeling die anders niet had plaatsgevonden.
Ambitie
Wij bouwen aan een plek waar je graag komt en gelijk- en anders gestemden ontmoet. Sporters en coaches. Maar ook bedrijven en wetenschappers (in sport, bewegen en vitaliteit). In deze bouwsteen ontwikkelen we het hart van deze plek; in samenwerking met sporters, coaches en ondernemers. Onze ambitie binnen deze bouwsteen is tweeledig:

1. Om dé plek te realiseren voor sporters, coaches, onderzoekers en ondernemers in Sport, Bewegen & Vitaliteit om elkaar te ontmoeten en kennis met elkaar te delen.
2. Om inhoudelijk vorm te geven aan de samenwerking en het netwerk van de deelnemende sportclubs; inclusief de verbinding van de fysieke locaties.
“Voorheen had ik erg last van de weersomstandigheden, nu ben ik er van bewust dat ik met de wind kan spelen”. - Pippa, 14 jaar, Topsport Talent Tennis
Week
1
2
3
4
5
6
7
Topsportplus
dinsdag 8-11
dinsdag 15-11
dinsdag 22-11
dinsdag 29-11
dinsdag 6-12
-
dinsdag 20-12