Park voor sport

Op zondag 18 juni 2023 opent het Park voor Sport (gratis deelname) in Utrecht-Oost voor alle Utrechters!

De parkeerplaatsen worden sportvelden voor skateboarding, BMX en freestyle voetbal. Het groen rondom de Kromme Rijn wordt een park waar allerlei urban sports als bootcamps, kickboksen, cross fit en calisthenics plaatsvinden. De Kromme Rijn wordt een arena voor waterpolo en zwemwedstrijden. Kantines worden plekken voor breakdance. Het dak van het stadion is een plek om van te abseilen. Er wordt geskate op het fietspad, gedanst op het asfalt en de de parkeerplaats is een sprintbaan. Laat je inspireren en testen op het gebied van vitaliteit. Ontdek hoe hoog je kunt springen en meet je aan de topsporters van de clubs.

We creeren vijf sportpleinen.
1. Classic sports area
2. Street area & martial arts
3. River Pool
4. Outdoor sports area
5. Test area

Kom jij met ons in beweging als afsluiting van de Dutch Health Week? Breng dan een bezoek aan het Park voor Sport en maak kennis met alle sportmogelijkheden die Utrecht-Oost te bieden heeft!

PS: kom met de fiets en parkeer deze bij Stadion Galgenwaard. Betreed vervolgens lopend het park en geniet van dit park net zoals van alle andere parken, alleen deze keer net wat meer!

Dutch Health Week
De Dutch Health Week is het grootste en meest inspirerende evenement voor gezondheid en zorg. Hier groeit de beweging die de duurzame transformatie van de zorg faciliteert en versnelt. De Dutch Health Week wordt georganiseerd door Jaarbeurs Utrecht van 12 t/m 17 juni 2023. De Sportcampus Traiectum sluit hierop aan door binnen deze week meerdere evenementen te organiseren, waaronder het Park voor Sport. 

Benieuwd wat er gedurende de Dutch Health Week binnen de Sportcampus te beleven is? Bekijk dan het programma!

Programma

14
juni
U4U Sportdag
14
juni
ParaHockey
14
juni
Nijntje Beweegt
18
juni
PARK VOOR SPORT
Partners
Het Park voor Sport wordt georganiseerd door de Sportcampus Traiectum, opgezet door vijf (top) sportclubs in Utrecht Oost. Dit gaat om Hellas Utrecht, SV Kampong, FC Utrecht, UZSC en VV Utrecht. Hierbij wordt dit evenement extra ondersteund door Sport Utrecht, Ondernemersvereniging Galgenwaard, Ondernemersvereniging Maarschalkerweerd, U4U, Jaarbeurs Utrecht en het ROC Midden Nederland.
Contact en vragen
Heb jij vragen over de Dutch Health Week of het Park voor de Sport? Stuur dan een mail naar: info@sportcampusutrecht.nl