MSCT

The Pitch: Editie 3!

FC Utrecht Next organiseert alweer de derde editie van The Pitch in samenwerking met Multi-Sportcampus Traiectum.

Bij FC Utrecht Next worden maatschappelijke vraagstukken, startups en investeerders samengebracht om innovaties te laten debuteren. Met FC Utrecht Next gaan we een stap verder. Ook een stap verder in het zoeken naar verbindingen. Deze keer is hierom de verbinding gezocht met Multi-Sportcampus Traiectum, die als special guest medeorganisator was bij deze editie.

Innovatiechallenge

Op vrijdagmiddag 17 november 2023 is alweer de derde editie van The Pitch georganiseerd in Stadion Galgenwaard. Tijdens dit evenement kregen innovaties, die hebben meegedaan aan de innovatie challenge opgezet door Multi-Sportcampus Traiectum, de kans om hun idee te pitchen ten overstaan van een professionele jury. De challenge daagde innovaties uit mee te denken aan Sport Performance oplossingen, die de top- en/of breedtesporter duurzaam beter laten presteren. Bij The Pitch kregen de ondernemers de kans voor een groot businessnetwerk te pitchen met als kers op de taart; de kans om €10.000 te winnen om hun idee verder uit te rollen binnen Multi-Sportcampus Traiectum. In de jury bevonden zich onder andere vertegenwoordigers van partijen als The Valley (Roel Gijsbers), ROM Utrecht Region (Marc Kalf), Utrecht Inc. (Jorg Kop) en natuurlijk Multi-Sportcampus Traiectum (Eelco Veldhuijzen).

De eer om de derde editie van The Pitch te hosten lag in handen van Menno Hornman, Talentmanager bij SportUtrecht. Tijdens deze editie hebben de volgende tien innovaties hun verhaal verkondigd: Aristotle Cognitive Technologies, Keyminds, UMC Utrecht, Oryx Movement Solutions, Embedded Fitness, Mingle Sport B.V., Business Data Challengers, Nutrinergy, Skills Intelligence B.V. & Flow.

De vertegenwoordigers van Aristotle Cofnitive Technologies, Mingle Sport en Keyminds

Winnaar

Aristotle Cognitive Technologies won met hun pitch de 10.000 euro en was daarmee de winnaar van de avond. Mingle Sport en Keyminds werden tweede en derde en verdienen hiermee natuurlijk ook een plek op het podium! Concluderend was het een inspirerend evenement, waarbij de verbinding gezocht én gevonden werd. FC Utrecht Next blijft zich in de komende periode ontwikkelen en kansen bieden aan verschillende start-ups. Wil jij onderdeel zijn van het netwerk van FC Utrecht Next? Meer informatie is hier te vinden.

Vervolg

Binnenkort zal er vanuit Multi-Sportcampus Traiectum meer informatie gedeeld worden over de volgende innovatiechallenge die zal worden gelanceerd, inclusief een start-up programma dat wordt opgestart met Utrecht Inc. Volg hierom onze kanalen om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws! Of bekijk alvast deze link voor meer informatie over de pijler Onderzoek & Innovatie bij Multi-Sportcampus Traiectum.

"Wij hebben het nooit voor elkaar gekregen om één lidmaatschap te creëren waarbij kinderen verschillende sporten kunnen doen. Daar liggen gigantische kansen, zeker met de sportcampus"