MSCT

Park voor Sport - Test Area

Laat je inspireren en testen op het gebied van vitaliteit. Ontdek hoe hoog je kunt springen en meet je aan de topsporters van de clubs. De Test Area wordt van 11:00 tot 15:00 uur speciaal ingezet om te kijken in hoeverre jij vitaal bent, én om jezelf een beetje uit te dagen!

Vitaliteit

Hoe vitaal ben jij? Dit testen wij met het mobiele vitaliteitslab van het ROC Midden Nederland. Het Mobiele Vitaliteitslab is samen met studenten ontwikkeld om Utrechtse wijken in te gaan en bewoners van Utrecht bewust te maken van het belang van positieve gezondheid. Zo werkt het ROC samen om bij te dragen aan een gezonder en vitaler leven voor iedereen. Het Mobiele Vitaliteitslab is een speciaal ontwikkelde bakfiets met games, health checks en experiences op het gebied van Positieve Gezondheid.

Mobiel Vitaliteitslab ROC Sport College

Gezondheid

Wat houdt gezondheid precies in? Hier testen wij of jij , hoe jong of oud jij ook bent, gezond beweegt. Vanuit de sport kunnen wij jou daar namelijk veel over vertellen! Ook krijg je tips van dé Sports & Performance manager van Traiectum en kan je een workshop breed motorisch ontwikkelen voor jong en oud door Fysio Oost bijwonen.

Prestatie

Heb jij net zo'n goed conditie als Jens Toornstra (FC Utrecht) of Jip Janssen (SV Kampong)? Hoe sterk ben jij eigenlijk en hoe hoog kan jij springen? Test dit bij de testplek van Fysio Holland. Vergelijk jouw kwaliteiten met je vrienden en daag elkaar uit om het beste uit jezelf te halen! Daarbij zijn de sport & performance specialisten van FC Utrecht aanwezig om jou een extra duwtje in de rug te geven in om jouw sportieve doelen te behalen.

De test area van het Park voor Sport is mogelijk gemaakt door Fysio Holland, ROC Midden Nederland, Fysio Oost en de Sportcampus Traiectum. Voor meer informatie over het Park voor Sport klik hier.

"Wij hebben het nooit voor elkaar gekregen om één lidmaatschap te creëren waarbij kinderen verschillende sporten kunnen doen. Daar liggen gigantische kansen, zeker met de sportcampus"