MSCT

Park voor Sport - River Pool & Outdoor Sports Area

Benieuwd naar wat het Park voor Sport nog meer te bieden heeft? Bij het River pool & Outdoor Sports Area kan jij nog meer ontdekken!

Waterpolo in de Kromme Rijn

Ben jij bekend met de sport waterpolo? Op zondag 18 juni geven de sporters van waterpolo vereniging UZSC een demo in de rivier de Kromme Rijn! Kom om 12:00 en 13:00 naar de Kromme Rijn en zie hier de sporters in actie! Na de demo zijn de waterpolo spelers uiteraard ook beschikbaar om vragen aan te stellen of om jou het een en ander over de sport te leren.

Een kleine sfeerimpressie van waterpolo in de Kromme Rijn

Kickboksen

Altijd al eens benieuwd geweest naar kickboksen? Eén van de parksporten is kickboksen op het gras. Kom van 11:00 tot 12:00 uur een clinic volgen georganiseerd door Tigers Gym Utrecht. Zin om mee te doen? Schrijf je dan hier in!

Yoga

Zin om een beetje te ontspannen in de natuur? Kom dan een yoga sessie volgen. Vanaf 12:00 uur kan jij namelijk meerdere yoga clinics volgen georganiseerd door onder andere Yoga Utrecht.

Wandelen

Benieuwd naar wat de omgeving van Stadion Galgenwaard nog meer te bieden? Vanaf dit plein start een mooie wandeling door het gebied heen langs onder andere De Moestuin, de vier lunetten en Stadsjochies.

Het River Pool & de Outdoor Sports Area van het Park voor Sport is mogelijk gemaakt door UZSC, Tigers Gym Utrecht, en Yoga Utrecht. Voor meer informatie over het Park voor Sport klik hier.

"Wij hebben het nooit voor elkaar gekregen om één lidmaatschap te creëren waarbij kinderen verschillende sporten kunnen doen. Daar liggen gigantische kansen, zeker met de sportcampus"