MSCT

Park voor Sport - Classic Sports Area

Maak jouw teqball-debuut in het Park voor Sport! Speciaal in dit pop-up park staan de volleyballers van VV Utrecht klaar om het in deze nieuwe sport tegen jou op te nemen. Durf jij het aan?

Teqball

We kennen allemaal de klassieke tafeltennis tafel. Echter, sinds kort is er ook de teq tafel. Een tafel waarop je kan volleyballen, voetballen en nog veel meer! Kom op bij de classic sports area verschillende sporten uitproberen op de teq tafels.

Junior Tiger Kids Club

Dat is niet het enige wat jij kan doen! De FC Utrecht Tiger Kids Club is ook aanwezig. Wil jij het opnemen in een voetbal-dart challenge tegen Tiger? Zorg dan dat je om 12:00 uur klaar staat op dit sport plein en wie weet win jij wel een plekje in de line up van FC Utrecht!

Tiger aanwezig bij het Park voor Sport!

Zijn we dan klaar? Nee, natuurlijk niet! Op dit plein staat er ook een veld voor je klaar waar je kan voetballen, maar natuurlijk ook hockey kan ontdekken!

Streethockey

Kampong Hockey organiseert voor jou een kennismaking met hockey in samenwerking met De Ridder Hockey. Er worden twee sessies gehouden:

1. 12.00 tot 13.00 uur kinderen van 5 tot 9 jaar

2. 13.30 tot 14.30 uur jeugd van 10 tot 16 jaar

Doe jij ook mee? Wees dan op tijd op het hockey veldje naast Stadion Galgenwaard!

Cricket

Ben je zelf het sporten even zat en wil je juist een sport bekijken? Loop dan naar SV Kampong Cricket. Kampong Cricket is een levendige, 120 jaar oude, cricket vereniging, een plek voor cricketers en cricket liefhebbers van elk niveau. Je bent van harte welkom op 18 juni om een kijkje te komen nemen bij - één van de 3 jeugdwedstrijden in de ochtend van 9:00 tot 12:00 uur of  - één van de middag wedstrijden tegen Qui Vive of Royal Punjab van 13:00 tot 18:00 uur. In het clubhuis of langs het veld, kan je altijd iemand vinden die jou meer toelichting wil geven over deze bijzondere sport! Wil je toch een sport uit proberen? Dan kan dat hier ook! Tussen 11:00 en 13:00 uur kan men bij de dames van Kampong Cricket terecht om de sport uitgelegd te krijgen en is er de mogelijkheid om zelf je kunsten met bat en bal uit te testen.

De Classic Sports Area van het Park voor Sport is mogelijk gemaakt door FC Utrecht, De Ridder Hockey, SV Kampong Hockey en SV Kampong Cricket. Voor meer informatie over het Park voor Sport klik hier.

"Wij hebben het nooit voor elkaar gekregen om één lidmaatschap te creëren waarbij kinderen verschillende sporten kunnen doen. Daar liggen gigantische kansen, zeker met de sportcampus"