MSCT

Park voor Sport

Bedankt voor jullie komst!

Op zondag 18 juni was het dan zover: de opening van het Park voor Sport in Utrecht-Oost! Een dag die in het teken stond van beweging, vitaliteit en gezondheid. Een dag om kennis te maken met nieuwe sporten en alle sportmogelijkheden die Utrecht-Oost te bieden heeft. Met ruim 1.000 bezoekers kunnen wij terugkijken op een spectaculaire afsluiting van de Dutch Health Week 2023.

Kickboks clinic door Tigers Gym

Het Park voor Sport was een initiatief vanuit Sportcampus Traiectum en de vijf clubs die hier onderdeel van zijn (Hellas Utrecht, UZSC, VV Utrecht, SV Kampong en FC Utrecht). Mede dankzij deze clubs maar ook vele andere partijen, hebben wij dit evenement kunnen opbouwen. Zo waren er ruim 15 sport organisaties en werd dit evenement extra ondersteund door Sport Utrecht, OV Galgenwaard, OFU Maarschalkerweerd, U4U, Jaarbeurs Utrecht, U-track, Phoenix en het ROC Midden Nederland.

Al met al kijken wij terug op een fantastische middag vol verbinding. Ben jij ook bij het Park voor Sport geweest? Dan horen wij graag jouw mening. Help ons te verbeteren door deze vragenlijst in te vullen!

"Wij hebben het nooit voor elkaar gekregen om één lidmaatschap te creëren waarbij kinderen verschillende sporten kunnen doen. Daar liggen gigantische kansen, zeker met de sportcampus"